Opel Vectra B Motor Rajz – Opel Vectra B 1995-2002 (Javítási Kézikönyv)

  1. Opel vectra b motor rajz v
  2. HIT és HITVÉDELEM: TISZTA SZÍVET TEREMTS BENNEM Ó ISTEN ! - FELKÉSZÜLÉS FELTÉTELE
  3. 80 as években épült ház felújítása
  4. Opel vectra b motor rajz youtube
  5. OPEL ZAFIRA | bontott autó | 136 bontás hirdetés
  6. Opel vectra b motor rajz y
  7. Bicskás székely fogadó heti menu on restaurant
opel vectra b motor rajz youtube

Amúgy sztem nem rossz autók. Az olajat meg nem mondhatnam hogy eszi, olajcseretol olajcsereig bőven bírja rá töltés nélkül. 31720 Köszönöm a gyors választ mindenkinek, így akkor nyugodtabb vagyok szép hangja van, és szépen kipörög a motor is. Adagolót cseréltem nem rég akkor láttam a lánc és a fogaskerekek állapotát, semmi kopás nem látszódott rajtuk. Egyenlőre akkor marad minden a régi. 2020. 04 31719 Elvileg nem kell, automatán után feszít, de ha zörög vagy nem pörög ki rendesen érdemes ránézni. Még ahol rá tudsz nézni nagyobb bontás nélkül ha leszeded a szelepfedelet és megnézed a vezérműtengely lánckerék fogait mennyire kopottak meg onnan a feszítőt egy lámpával talán. Én még nem hallottam hogy szakadt volna. Szerintem ezt csak szerelő tudná eldönteni igazán. Előzmény: jostu (31717) Törölt nick 31718 Nekem 600000+Km. van benne, még nem volt cserélve. Ne aggódj, meghallod, ha megérett a cserére! A gyakorlat azt mutatja, ha rendszeresen megkapta a megfelelő karbantartást a motor, 500- ig valószínűleg nem lesz rá gondod.

Opel Zafira A bontott alkatrészei AJTÓ SÁRVÉDŐ LÁMPA ÜLÉS FŰTŐMOTOR ABLAK ÜVEG Opel Zafira A Használt 643 km Listázva: 2021. 06. 28. 04:18 Helyről Beszerelési Garanciával Profiktól! Minden alkatrésze eladó! Komplett, kipróbálható motorok, füzött... blokkok henerfejek, főtengely, vezérműtengely, adagoló, motortartóbak stb...... Minden alkatrésze eladó...! Megegyezés szerint! Minden alkatrésze eladó!!! Turbó turbócső feltöltő szívósór leömlő katalizátor stb...... Minden alkatrésze eladó! 1. 6 8v és 16v! ac pumpa tank tankvédő tankbeöntőTANKAJTO SZINTJELZŐ!! Minden...! Minden alkatrésze eladó! Váltó kapcsolószekrény, féltengely, váltóbówden, kerékagy, váltókar, váltókulissza

Magyar nyelvű a leírásod? Előzmény: Bencuc (31727) 2020. 08 31727 Csillés, neked is így nézett ki az előtétellenállás helye, mint nálam, ahogy a képen látszik? Kivettem a fűtőventillátort, de nincs mellette semmilyen előtétellenállás, csak ez a műanyag darabka. Azt írja a szervízkönyv, hogy húzzam felfele aztán kifele, de ezt nem lehet megmozdítani, meg a könyvben úgy tűnik, mintha az ellenállás az kifele volna, nem befele. Rendeltem egy olyan zöld ellenállást, de az a helyzet, hogy ha azt befele kéne becsúsztatni, a kábel el se érne a ventillátorig. Nekem nagyon az a gyanúm, hogy a másik helyen kellene ezt néznem, a gázpedál mellett, ahol a digitális klímások magyarázzák. Mit gondolsz? Feszegessem azt a műanyagot vagy hagyjam? Egy másik dolog: Az a fekete cső ami ott fölötte bemegy a borítás mögé, az hova vezet? Van valami kis kütyü a pollenszírőházra csavarozva, abból jön. Gondolom a vákum cső, de mit szabályoz ez? Az a baj, hogy nem voltam benne biztos, hogy le lehet szedni a kütyüről ezt a csövet, úgyhogy inkább kijjebb húztam a kocsi belsejéből, hogy ki tudjam szedni a pollenszűrőházat, hát csak remélni tudom, hogy a másik végén nem jött le onnan ahova rá volt dugva.

  1. József attila 32 éves lettem én
October 25, 2021, 3:46 am
angol-font-euro-árfolyam-grafikon